Welkom bij mij!

Salam Walikoum, Vrede zij met u,
Mijn naam is Fathia Oulad Saddik, ik ben Hajimaa oftewel cupping therapeut afgestudeerd aan de Islamic Medicine Academy. Ik ben gestart met hijama / cupping therapie puur uit nieuwsgierigheid. Zo kwam ik er o.a. achter dat deze alternatieve geneeswijze vanuit de Sunnah van de profeet Mohammed vrede zij met hem (v.z.m.h.) is.

Toen ik de zoektocht naar hijama begon, kwamen bij mij veel vragen naar boven. Waarschijnlijk hebben jullie soortgelijke vragen; wie doet hijama? Waar kun je terecht voor hijama? Is hijama alleen voor volwassenen? Wat houdt hijama precies in en waar is het allemaal goed voor. Ik deel graag mijn kennis met jullie over Cupping Therapie, hijama en wat de voordelen daarvan zijn.

Graag wil ik deze vorm van alternatieve geneeswijze introduceren in Gorinchem en omstreken, waar ik vandaan kom. Hijama de Wet Cupping is een vorm van Roqya, Roqya is genezing volgens de islam.

Ik hoop u zo nieuwsgierig te hebben gemaakt naar deze vorm van alternatieve geneeswijze & Roqya. Heeft u vragen, stel deze gerust.

Walikoum salam, vrede zij met u.

Behandelingen

Ik maak gebruik van verschillende methoden die onder cupping therapie vallen, van hijama tot cupping met moxa kruiden. Elke methode kan op verschillende plekken op het lichaam worden toegepast. Weet je niet welke methode geschikt is voor jou, dan kan je altijd met mij contact opnemen.

Afspraak maken

Ben je enthousiast geworden over Cupping Therapie? Je kan telefonisch of via mail contact opnemen voor het maken van een afspraak.