Wet Cupping

Deze methode van cupping valt onder de Sunnah van onze profeet v.z.m.h. Hijama is afgeleid van het Arabische woord ‘hajm’ wat zuigen betekent.

Wet Cupping

Tijdens een behandeling worden de cups op de huid geplaatst, dit verschilt per persoon waar ik ze precies plaats, ik neem wel altijd de sunnah plekken mee ( Bajnal Aktaf, tussen de schouders en Al Kaheel, achter op de rug net onder de hals).

De cups worden vacuüm gezogen door middel van een pompje, na enkele minuten haal ik de cups er weer rustig af en maak ik kleine krasjes op de huid, dit herhaal ik op iedere plek waar ik de cupjes heb geplaatst. Nadat ik de krasjes heb gemaakt plaats ik de cups weer terug en trek ik deze vacuüm. Het oude bloed en de toxische stoffen kunnen zo het lichaam verlaten. Het lichaam werkt efficiënter door het zelfgenezend vermogen van het lichaam wat door hijama wordt gestimuleerd. Deze methode kan ook op bepaalde gedeeltes worden toegepast, denk aan knie of schouder klachten, lage rugpijn, enzovoort.

Previous
Next

Overige behandelingen

Afspraak maken

Ben je enthousiast geworden over Cupping Therapie? Je kan telefonisch of via mail contact opnemen voor het maken van een afspraak.